Rólunk

Igényes körmök Neked

Budaházi Gréta vagyok. A szakma iránti érdeklődésem és rajongásom 4 éve kezdődött. Barátnőim folyamatosan jártak műkörmöshöz és mindig újabb csodákat láttam a kezükön megalkotva. Utána az már csak hab volt a tortán, amikor életem legelső műkörmét egy kedves ismerősöm nekem is elkészítette. Ilyenkor döntöttem el, hogy én is szeretnék gyönyörű kezeket, méggyönyörübbé varázsolni, és ezáltal minden nőnek szebbé tenni a napját, növelni az önbizalmát.

Szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni velük, megkérdezni milyen napja volt, megismerni milyen stílust szeret és szívvel-lélekkel kiszolgálni Őket, hogy utána mosolyogva távozzanak és újra visszajöjjenek, majd ismét jó hangulatban teljen az az idő míg szépséges körmöket varázsolok nekik.
Fontos a fejlődés, hogy új dolgokat tanuljak meg, képezzem magam és minden nap valami pluszt beletenni a munkámba, hogy a lehető legjobb technikákkal, anyagokkal és tudásommal szolgáljam ki a szépülni vágyó hölgyeket, akik bizalmat szavazva eljönnek hozzám.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el